Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ενημέρωση για την αντισυγκέντρωση στις 18/3/17

Όπως πληροφορηθήκαμε από τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, η εκδήλωση που προγραμμάτιζε η Εκκλησία ενάντια στην έκτρωση ακυρώθηκε. Τα μέσα αυτά πιθανολογούν ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα του καλέσματος της φεμινιστικής - ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδας Φύλο και Φτερό για παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το χώρο της εκδήλωσης. Από πλευράς μας χαιρόμαστε, παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι/ες/α για τον ακριβή λόγο ακύρωσης. Το κάλεσμα για συγκέντρωση αναβάλλεται, ωστόσο όπως σε αυτή έτσι και σε άλλες εκδηλώσεις – συγκεντρώσεις μισογύνικου, σεξιστικου, τρανσφοβικού, ομοφοβικού, φασιστικού, ρατσιστικού περιεχομένου θα μας βρουν απέναντι τους .

Σας καλούμε με τη σειρά μας, την ίδια ημέρα στις 12 μμ στο Δημαρχείο στη διαδήλωση που καλεί η Πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες -μετανάστες/στριες. Ως φεμινίστριες και λοατκι άτομα θεωρούμε ότι οι αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και τις καταπιέσεις συνδέονται εξ'ορισμού. Για αυτό και θα παρευρεθούμε στη διαμαρτυρία, μοιράζοντας το υλικό το οποίο προοριζόταν για την αντισυγκέντρωση στους Τέσσερεις Μάρτυρες. Μετά το τέλος της πορείας θα ακολουθήσει μοιραστική στο πηγάδι στην Μεγάλη Πόρτα.

Φύλο και Φτερό

Φεμινιστική-Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι.+ ομάδα



1 σχόλιο:

  1. Γεια σου

    Χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια επένδυση για την υλοποίηση του έργου σας ανησυχεί περισσότερο για να το κάνετε εσείς. Προσφέρουμε πιστώσεις σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο 30 ετών. Το προσφέρει ποικιλία από 5.000 € έως 5 εκατομμύρια € με επιτόκιο 3%. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aniergorge@gmail.com
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή